Eksamen!

Endelig var eksamenshelgen her! Etter et halvt å på kurs med NODAT skulle Snøfte i ilden med praktisk eksamen. I går var det eksamen på alle øvelsene til besøkshund. I dag var det test av alle elementene som kvalifiserer til terapihund. Snøfte var så flink! Vi besto på alle øvelsene på første forsøk. Jeg var mest nervøs for apport, og de fem trikene som var påkrevd. Alt dette gikk veldig greit. Det var rygging og fremsending som ble vanskeligst. Jeg tror ikke Snøft hlet forstår hva jeg mener i disse tilfellene. Heldigvis forsøker han alltid noe, og det blir ganske riktig. Nå har Snøfte litt av en CV: Han har vært godkjent førerhund, han er nå godkjent besøkshund og terapihund. Veldig stolt av Snøfte!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s