Snøfte + P4 = sant

I dag ble Snøfte intervjuet av P4 på Cathinka Guldberg-senteret her i Oslo. P4 skal lage en reportasje om terapihunder, og det arbeidet de gjør. Dessverre har vi ikke kommet så lagt i Norge når det gjelder integrering av hunder (og dyr) i behandlingsopplegg og på institusjoner. I intervjuet spurte reporteren meg (som terapihundfører) om hva Snøfte får ut av arbeidet. Hvordan jeg merker om han liker det, og hvordan de vi besøker reagerer på Snøfte. Jeg ble også spurt om hvorfor jeg valgte å ta kurset sammen med Snøfte. Snøfte fikk hilse på Grethe som bor på Cathinka Guldberg-senteret, og mikrofonen fanget opp deres samtale. I tillegg ble instruktør Monica Been fra NODAT intervjuet, og frivillighetsleder Tonje Reiss ved Cathinka Guldberg-senteret. Det er ikke bestemt når innslaget skal sendes, men spennende blir det uansett – stay tuned!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s