Best uten ball?

Snøfte følger nøye med på oppsett og instruksjoner

I september bor Aquila og Charlotte hos oss. De konkurrerer i lydighetsklasse 3. Charlotte er veldig kreativ og flink med klikkeren. I kveld skulle Aquila lære seg å trille en ball med snuten. Dette er noe jeg har prøvd å lære Snøfte, uten stort hell. Han bruker forbena og biter på ballen. Men Charlotte prøvde seg, og fikk Snøfte til å forstå dette litt bedre! Snøfte er ganske god på target og klikker, så Charlotte utnyttet dette på ballen. Hun festet en gul lapp på ballen, og etter hvert begynte Snøfte å dytte borti ballen. Han har en tendens til å bli veldig ivrig, og når det blir vanskelig kommer han ut av det og reverserer til det kjente: bruk av forben og biting.

Gul lapp + ball = dytt!

Til slutt prøvde Charlotte seg litt på fellestrening med de to hundene. Begge hunder er ganske myke, og de har ikke helt blitt enige seg i mellom hvem som er ‘sjef’. Aquila startet oppholdet sitt hos oss ganske offensivt ved å stjele en av Snøftes leker – rett fra sengen hans! Nå, etter 2 uker er det Snøfte som går og henter ting i sengen til Aquila. Under fellestreningen med godbit klarte han til og med å ta godbiten Charlotte handde lagt på foten til Aquila (i tillegg til sin egen)!

Flinke Snøfte og Aquila med en pølsebit på hver sin pote!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s