Ny seng

Snøfte har fått ny seng i dag. I starten virket han litt avventende. Blikket jeg fikk etter at han motvillig gikk opp i sengen er nesten som en blanding av skyld og vantro. Jeg tror ikke helt han forstår at dette virkelig er hans plass nå. Mulig han syns det er for godt til å være sant? Skal man tro reklamen for sengen kan denslags reaksjoner virke passende. Det er mye de lover med Buster Memory Foam Bed: bedre blodsirkulasjon, dyp søv, avlastning for smerter i ledd, og færre smertepunkter. Perfekt for en eldre hund som Snøfte!

Ikke vet jeg, men Snøfte har nå ligget i sengen i ca 20 min. Han har ikke beveget seg, og ligger nå og snorker i dyp søvn! Høres ut som en god hvile. Det passer bra, for jeg må jobbe hele dagen. Min veileder sitter og venter på en tekst i Boston…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s