Barselbesøk

I går var Snøfte og jeg på barselbeøk hos kollega Ronja. Ronja gikk på terapihundkurset sammen med Snøfte. Hun kunne ikke ta praktisk eksamen i september fordi hun fødte noen dager før! Syv nydelige små labrador valper ble født 15. september. Endelig kunne vi få komme og titte (kose og klappe)!  Hanne (Ronjas eier) har vært jordmor for første gang. Dette er også Ronjas første kull, og hun briljerer: Slik en trygg og rolig mamma.
Snøfte ble litt snurt når han skjønte han måtte vente i gangen. Men han fikk lov å hilse litt på Ronja og ‘tante’ Pippi (Hannes andre hund, en boxer). De små valpene har ikke fått ormkur eller vaksine ennå, så Snøfte måtte holde seg i bakgrunnen.

For noen skjønne valper; 2 gule og 5 svarte, 4 hanner og 3 tisper. De små er oppkalt etter Astri Lindgrens verden, så her var både Lotta, Mio, Emil og Båtsmann på plass (mfl). Det er lett å smelte med små labbis-snuter i øret!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s