På ID-kortet skal man kjennes

Snøfte viser frem sine nye identifikasjons-effekter: ny vest (ikke lenger under opplæring!), Delta Society og NODAT (på baksiden) ID-kort, og dog tag.

I dag var Snøfte på sitt siste besøk på sykehjemmet før jul. Jeg har ikke vært helt i form i det siste, så det ble et kort besøk for å avlevere en liten julegave til hun vi besøker. Gaven var en Snøfte-kalender 2012 (mer om den i et senere innlegg!) I løpet av den siste måneden har jeg mottatt alle identifikasjonspapirer fra NODAT, Delta Society og Røde Kors.  I den anledning tok jeg et par bilder av Snøfte før vi gikk inn, med alle de nye ID-effektene på. Alt er et resultat av at Snøfte og jeg i september hadde bestått alle eksamener, og ble en godkjent terapihundekvipasje. På sykehjemmet skal vi ha på oss følgende identifikasjon:

NODAT: vest og ID-kort med bilde

Delta Society: ID-kort med bilde og ‘dog tag’

Røde Kors: Jeg bærer et ID-kort med bilde

ID-kort fra Røde Kors, NODAT og Delta Society
Snøftes dog tag fra Delta Society og mitt skilt med navn

Snøfte og jeg har vår terapihund-utdannelse fra NODAT. Men, siden vi i Norge ennå ikke har en standard for besøks- og terapihunder blir alle NODAT-ekvipasjer også godkjent i forhold til standarden i USA/Delta Society. NODAT har inngått et samarbeid med Oslo Røde Kors, og jeg og Snøfte er en del av dette. I tillegg til NODAT sin terapihundutdannelse har jeg derfor også tatt Røde Kors sitt besøksvenn-kurs. Av den grunn er jeg også registrert som en Røde Kors besøksvenn med hund.

Snøfte og jeg begynte vår praksis på sykehjem 25. mai 2011. Siden da har vi vært på totalt 26 besøk for NODAT. Dette er frivillig arbeid, og det er utrolig givende. Anbefales!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s