Stem på Snøfte!

Stem på Snøfte før 30. desember 2012!

Vi trenger din hjelp! Er du på FaceBook? Da kan du stemme på Snøfte i Ruff Wear sin fotokonkurranse: Ruff Wear Adventure Photo Contest. Frem til 30. desember kan du stemme ved å trykke på ‘Like’ under bildet. Det bildet som har flest ‘Like’ på slutten av måneden vinner. Snøfte har allerede fått rundt 30 stemmer, men for å vinne må vi nok ha mellom 150-200 stemmer. Enkelte av de andre bildene har allerede 130 stemmer, så jeg regner med at det trengs rundt 200 for å kunne vinne. Vinneren får et valgfritt produkt fra Ruff Wear. Som nevnt tidligere, syns jeg Ruff Wear har noen av de beste produktene til hund.

For å stemme:

  1. Klikk her: Ruff Wear Adventure Photo Contest
  2. Trykk deretter på ‘Like’.
  3. Tips gjerne alle dine venner om å gjøre det samme!

Bildet vi deltar med i konkurransen er tatt i sommer, i vårt ferieparadis Skånevik. Snøfte elsker å bade, og det gjorde han hver dag mens vi var i Skånevik. Han var i fyr og flamme på stranden, og hentet pinner i høyt tempo. Jeg ble med og badet av og til, og det var ekstra stas. Da svømte han litt også. Kravet for å delta i Ruff Wear sin fotokonkurranse er at bildet viser hunden og ett av deres produkter. Vi har en del Ruff Wear produkter, men merkelig nok veldig få bilder av Snøfte mens han bruker dem! Det røde halsbåndet bruker Snøfte bare når han bader. Dette fordi han til vanlig har et lærhalsbånd, og dette tåler ikke (salt)vann så godt. Her er noen av bildene jeg hadde å velge mellom til konkurransen.

 

 

 

 

 

 

 

Er det ikke fint i Skånevik?
Tv. min fetter Harald Andreas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snøfte drømmer om å vinne en Ruff Wear Climate Changer i svart:

På forhånd takk for din stemme!!!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s