Årets siste dag

20111231-154335.jpg

I dag har Snøfte og jeg kost oss i det flotte vinterværet med en deilig tur rundt Sognsvann. Sognsvann er Snøftes favorittur, og han var som vanlig kvikk i frasparket. Han elsker at det er så sosialt, vi møter hyggelige mennesker og hunder spredt utover hele løypen. Sosiale Snøfte syns dette er helt topp. Kombinert med masse vann og gode skogslukter kan det nesten ikke bli bedre. Om sommeren plasker han ut i hver eneste bekk og dam han ser på denne turen, men om vinteren er han litt mer restriktiv. Han merker nok kulden i vannet. Men i dag, på årets siste dag, ble fristelsen for stor. Halvveis rundt vannet måtte han bare ta seg et lite bad. Det så kaldt ut, det var -7 grader i luften i dag! På turen tilbake til t-banen frøs den våte pelsen til hvit frost. Ganske barskt!

I kveld skal vi til min venn Oda, og rundt midnatt skal vi nok ut og tittet på rakettene litt. Snøfte er visst ikke så redd for lyden de lager, så jeg tar sikte på at det går bra.

Godt nyttår til alle Snøftes venner! Vi ønsker dere alt godt for 2012!

20111231-154650.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s