Snøfte-kalenderen 2012

Forsidebildet på kalenderen ble tatt i mai 2011. Da besøkte vi vår venn Kristine på jobben hos RAM Galleri. De har et lekkert hvitt gallerigulv, og Snøfte la seg spontant ned som en statue.

Hverdagen er tilbake etter et lite avbrekk. Terapihunden Snøfte har hatt lang juleferie. Det har blitt en myk start etter nyttår: Kun ett besøk forrige uke (fredag), og ett denne uken. Fra neste uke starter det for fullt igjen, med to besøk i uken. Det blir hyggelig å fortsette der vi slapp i desember. Vi er så heldige som får lov å være sammen med disse flotte menneskene hver uke!

Etter en svingom med ryddedilla i helgen fant jeg ut at jeg sitter igjen med et lite restopplag av Snøfte-kalenderen 2012. Dette er det andre året jeg har fått trykket en slik kalender. Snøfte har mange gode venner, og det er hyggelig å kunne sende dem en kalender hvert år. Men i år har jeg altså bestilt litt for mange, viser det seg. Det betyr at dersom DU har lyst på en slik kalender kan du det. Send meg en melding via bloggen, mail eller andre steder! Førstemann til mølla gjelder.

Reklamer

4 thoughts on “Snøfte-kalenderen 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s