Nye venner

Noe av det som er flott med å ha hund er at man kommer så lett i kontakt med andre som har hund. Etter at Snøfte kom til meg har jeg truffet så utrolig mange hyggelige nye mennesker! Det er alt fra mannen med en labraduddel på du treffer av og til på ettermiddagsturen til de som blir ordentlig kjent med. Dette gjelder spesielt mine ‘terapihund-kolleger’. Etter at jeg begynte på NODAT sitt kurs i mars i fjor har jeg fått kontkat med flotte hundemennesker. NODAT-folk er hyggelige, morsomme, rause, seriøse, og har et genuint engasjement. Lokallaget NODAT Oslo gjør at mange av oss har jevnlig kontakt, selv etter eksamen.

20120206-013446.jpg
Dette er den nydelige, ekspressive italienske mynden til Tina, som heter Cleo. Cleo er en godkjent besøkshund!

Og man treffer hundemennesker over alt. I julen feiret jeg med moren min i utlandet. I utlandet finner ofte nordmenn sammen, og vi feiret sammen med en venner av moren min, blant annet Valgerd og hennes to barn. Valgerd har hund, og da hadde vi masse å snakke om! Det hadde vi nok hatt uansett, men hundeprat blir en slags plattform. Kjempekoselig!

20120206-012925.jpg
Dette er hunden til Valgerd, den unike Ruff. Hun er en flott blanding av husky, vorster, greyhound, og pointer. Men i skogen på Bygdøy ble både hun og Snøfte delvis aliens...

Snøfte virker på mange barn som en magnet. De prater og spør og graver om: hva han kan, hva han spiser, hvorfor han klør seg på rompa, peker på tissen hans, lurer på hvor bæsjen kommer ut og hvorfor han har hengende ører, og mye mer. Det er så herlig, fritt og ekte! Og i dag kom Livia på besøk. Det var stas for Snøfte. De øvde litt på sitt og kom og fot. Og så gjemte Livia godbiter som Snøfte måtte snuse seg frem til når hun sa ‘søk’! En perfekt søndag for Snøfte.

Da Snøfte ble syk forrige tirsdag la jeg ut en kort melding på FaceBook om at vi satt og ventet hos veterinæren. Omtrent 2 minutter etterpå ringer broren min og lurer på hva dette er. I løpet av natten fikk jeg mange hyggelige og støttende kommentarer. Så heldige Snøfte og jeg er som har så mange flotte mennesker rundt oss. Da han var syk sendte de gode tanker og vennlig omtanke til han. Det varmet, og det er noe jeg ikke tar for gitt! Tusen takk, Inger-Christine, Eva C, Kari E, Sara, Monica, Valgerd, Hanne Aa, Karianne, Jennifer, Kari I, Eva H, Hanne T, Inger, Donald, Anne Cathrine, Helene, Carol, Cathinka, Gunn, Charlotte, Borghild, Mia, Loretta, Liv, Kari D, Stine, Julia, Harald, Margrethe, Maria, Rolf, Birgitte, Petra, Vibeke, Lisbeth, Kristine, Anne Kristine, Evy, Ida, Caroline, Virve, Gudrun, Jeanette og Hilde!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s