En morgenfugl

Snøfte har en skikkelig type A personlighet. Han liker å stå opp tidlig. Stort sett sover han i sengen sin på gangen. Men rundt kl 06.00 kommer han inn på rommet mitt, og ligger ved siden av sengen. Han venter på at jeg skal stå opp. Noen ganger har jeg vært våken selv, og bare observert han. Han sover faktisk ikke der han tålmodig ligger på teppet. Øynene er åpne, og han venter på at jeg skal stå opp og starte dagen. Kanskje ikke så rart at han er glad i morgenen. Han er jo sulten, og for et matvrak som han må det være som julaften å få frokost. En annen god grunn til å være morgenfugl er en full blære… Når han er syk får Snøfte ligge i sengen. Da har jeg bedre mulighet til å merke det dersom han skulle bli dårlig i løpet av natten. Så i det siste har han ligget i sengen. I helgene skal jeg jo ikke på jobben, og liker å sove litt lenger. Jeg er helt klart et B-menneske, og elsker å være oppe lenge om kvelden og stå opp sent (hvis det er mulig). I helgene blir derfor Snøfte litt mer utålmodig om morgene enn ellers. Når han ligger i sengen har han bedre mulighet til å komme med ‘hint’ om at det er på tide å stå opp. Han blir aldri ufin, men kommer altså med tydelige ‘hint’. I helgen fant han en ny måte å vekke meg på, ved å  legge hodet sitt oppå mitt!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

2 thoughts on “En morgenfugl

  1. Hehe, verdens søteste morgenfugl:-) Brum er også morgenfugl, rett og slett fordi han er skrubbsulten. Så fort han har spist tusler han opp og legger seg igjen. Mens de to damene hjemme ligger og grynter til de blir dratt ut av sengen… Raringer:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s