Snøfte illustrert

Jeg har vært en svipptur hjemme i Oslo på grunn av en konferanse. Da fikk jeg samtidig hengt med Snøfte i noen dager, og fylt opp oxytocin-lageret. Det var herlig å se han igjen, alt var som før. Han var glad, sulten, og tilstede i nuet – som vanlig. Alt var som før, bare at han hadde lagt på seg litt. Jeg har savnet han intenst, og vært redd for at han skulle glemme meg eller føle at jeg hadde forlatt han. Men dagene hjemme beroliget meg. Jeg ble ennå mer overbevist om at hunder lever i nuet. De forholder seg til det som er her og nå, og tar de små gledene som kommer hver dag. Han ble glad da jeg kom hjem, logret og gikk i ring rundt meg i mange minutter. Jeg var sliten etter flyturen og gikk og la meg på sofaen. Da la han seg på gulvet helt inntil sofaen og tittet opp på meg med jevne mellomrom. Ikke så lett å sove under slik entusiame, men selvsagt veldig hyggelig.

En venn av meg er illustratør (vi gikk på college i Michigan, USA sammen på 1990-tallet). Buffy har spesialisert seg på realistiske illustrasjoner utført elektronisk. I høst har hun fått lage en illustrasjon av Snøfte. Hun tar utganspunkt i et fotografi som hun jobber etter. Jeg syns resultatet ble veldig fint

Dette er fotografiet som var utgangspunktet for illustrasjonen.
Dette er fotografiet som var utgangspunktet for illustrasjonen.
snofte_FINAL_red converted
Illustrasjon 1
snofte_FINAL_four converted
Illustrasjon 2, en slags Warhol-inspirert oppstilling

Buffy Espersen Mohlman har laget flere hundeillustrasjoner, og dersom du er på Facebook kan du finne dem ved å søke på Handmade by Buffy og titte på albumet Pet Portraits. Hun er glad for å få bestillinger, så bare ta kontakt med henne hvis du liker det du ser! Illustrasjonen har jeg tenkt å bruke til kort. Kanskje blir det årets julekort?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s