Året med Snøfte 2012

Godt nytt år! Jeg er oppholder mef fortsatt i USA, og Snøfte koser seg på landet med min mor. For tiden savner jeg han så mye at det gjør vondt. Heldigvis er det ikke mange ukene til jeg skal hjem og får vært sammen med han igjen, gleder meg! Tenkte jeg skulle dele mine favorittbilder av Snøfte fra året som gikk. Flere av disse er med i Snøfte-kalenderen 2013, som i disse dager er på vei over Atlanteren til noen av dere 🙂

Januar:

IMG_2376
Snøfte og kompis Ruff på tur i mørket på Bygdøy i januar – aliens!

Februar:

IMG_2402
Snøfte ELSKER snø! Jammen flaks han ble født i Norge. Han ruller seg i den, gnir snuten nedi og koser med den, og ikke mins spiser den. Bildet ble tatt rett før Snøfte fikk en voldsom magesjau-episode i begynnelsen av februar. Han var innlagt hos veterinæren på Ensjø i 2 døgn.

Mars:

IMG_3254
Dette er Livia. Hun og Snøfte deltok i Retrieverklubben avd. Oslo sin såkalte Hønsecup for barn våren 2012. Livia var på dette tidspunktet 5 år, og blant de yngste som var med. Hun gjorde en kjempejobb! Hun fikk Snøfte til å gå fot, og sette seg på kommando. Livia var med i kalenderen til Snøfte i 2012 også (juni), med et nydelig bilde av de to som jeg tok på hytta til Livias familie.
IMG_2872
I mars besto Snøfte og jeg Bronsemerkeprøven i lydighet!

April:

IMG_3036
Snøfte fylte 9 år den 4. april 2012. Det var i påsken og vi var på besøk hos familien på vestlandet. Snøfte fikk en ‘kake’ til frokost, dvs boksemat med ni ‘lys’ laget av gulrot. Bare så vidt han klarte å holde seg så jeg fikk tatt et bilde!

Mai:

IMG_3390
På ID-merket Snøfte har på halsbåndet sitt står det «I know which dude I am» som er et sitat fra filmen «Tropic Thunder» (2008). På den andre siden står mitt telefonnummer. I april 2012 feiret en god venn sin 40 års dag. Noen hadde laget sanger, og de var rullet sammen og festet med det røde og hvite båndet på bildet. På båndet står det: Til lykke. Syns det passet godt på Snøfte, for han er til stor lykke for meg, og mange andre!
IMG_3503
Våren 2012 ble Snøfte og jeg kjent med Mona og Garbo-storsjamør (til venstre)! Er hun ikke fiiin? Hun og Snøfte går utrolig godt sammen.

Juni:

IMG_4066
I juni 2012 måtte rørsystemet i gården vi bor i akuttfikses. Det betød 1 hel uke uten vann i leiligheten. Heldigvis fikk Snøfte og jeg lov å bo hos en venn på Hønefoss. Det ble en kjempehyggelig uke sammen med Janne, Stian og deres skjønne hund Jena. Det var herlig sommervær, og vi var litt turister sammen med Janne. Dette bildet er fra Kistefos-museet, og er tatt gjennom en av skulpturene der.
IMG_4113
Dette bildet er fra barnekurset Snøfte og jeg gikk på i juni. Her lærte vi om hva det innebærer å være lesehund og å jobbe som terapihund med barnehagebarn – kjempegøy! Til våren skal vi gjøre praksis og ta eksamen.

Juli:

IMG_4709
Juli har jeg skjønt er den beste tiden å være akademiker. Alle er på ferie, og universitetet er forlatt. Ingen møter eller forstyrrelser. Snøfte var selvsagt med på jobben. Vi gikk ofte gjennom Torshovparken på vei til bussen. Der har de denne fine fontenen med skulptur av Sigri Welhaven. Snøfte elsker å ta seg et bad når vi går forbi.

August:

IMG_4712
August betyr semesterstart på universitetet. Her poserer Snøfte med skiltet jeg har plassert ved inngangen til kontoret. Han elsker når kolleger kommer innom og klapper han!

September:

IMG_4038
Dette bildet har fått plass som september-bilde i årets kalender, men ble egentlig tatt i skogen i Hønefoss da vi besøkte Janne i juni. Vi gikk noen kjempefine turer den uken! Fint, ikke sant?

Oktober:

IMG_4969
Herlige Snøfte på Gupu i nydelig høstvær da jeg var hjemmom i høst!

November:

IMG_4112
Stålkontroll! Snøfte øver seg på å holde vaffel inni en dorullkjerne. Er han ikke flink?

Desember:

IMG_3899
Desemberbildet i kalenderen er tilegnet Labradoren i sine fantastiske varianter! Dette er Snøftes venner fra Retrieverklubben. Den lyse er Shira, en utrolig snill og vakker Labbis som Snøfte er litt småforelsket i, tror jeg. Den brune er Java, full av energi og kjempesøt.

Jeg har et par kalendere til overs, så dersom noen har lyst på en (med bildene over) er det bare å ta kontakt! Hvis du liker Snøfte kan du også trykker liker på siden hans på Facebook, så får du jevnlige oppdateringer: www.facebook.com/Snofte

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s