God helg!

20140228-180112.jpg

Jeg elsker YouTube videoene av hunder som spiser som mennesker. De får meg til å gapskratte! Har lenge tenkt at jeg vil prøve å lage en med Snøfte, men han er stor og stiv i kroppen, så det å hoppe opp på en stol vil han nok ikke klare. Men i dag prøvde jeg med Ziva. Det var utrolig gøy å lage videoen, men mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Ziva var en stjerne og hoppet straks opp på stolen, ventet med å spise til jeg sa i fra, og var mye roligere enn jeg hadde trodd hun skulle være. Utfordringen var genseren, faktisk. Den er stor i størrelsen, likevel var det bare så vidt jeg fikk plass til armen. Og det var vanskelig å gjemme seg bak stolen samtidig som jeg hadde armen på bordet. Ideelt sett skulle genseren hatt korte ermer, for de ble alt for lange. Men artig likevel. Når jeg ser videoen tenker jeg at nå har det gått for langt. Hundene får alt for mye oppmerksomhet! Grensen mellom menneske/hund er i ferd med i viskes ut. Hundene er med på alt, og får delta på det meste i hverdagen. De er utrolig menneskekjære og hengivne. Men jeg merker meg  ofte av at leiligheten er romslig (og sofaen er stor), likevel befinner de to hundene seg innen en radius på 2 meter rundt meg. Jeg har to hundeformede skygger som følger meg over alt, fra senga til badet, til kjøkkenet, til sofaen, til bilen, og tilbake til senga. Slik går dagene, og det er utrolig hyggelig. Innimelom føles det litt tett og klamt, spesielt når Ziva står med nesen inntil buksebenet og titter når jeg tar av meg skoene, eller Snøfte ligger med hodet på fanget når jeg spiser middag. Crazy dog lady, kanskje? Neeeei, ikke helt ennå!

Slik ble resultetet (denne ganen). Mulig jeg prøver igjen senere en gang.

God helg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s