Valpe-kit

IMG_9645

Når man har små valper i hus trenger man ting som fungerer når man treger det. Valpen trenger å få vite når den har gjort noe rett med en gang, ikke et halvt minutt senere. Man vil ha effektiv læring. Og valper er kvikke. Plutselig må de bæsje og løper av gårde. Da er det en fordel å ha posen klar (for de løper selvsagt videre i full fart etter at de har bæsjet også!). Det nytter ikke å måtte løpe inn i huset for å hente posen før man skal plukke opp. Da er nemlig valpen langt borte og holder på med noe helt annet inne du er ferdig. Da Ziva var valp kjøpte jeg en godbitveske fra Hurtta. Jeg hadde nok tenkt at jeg skulle bruke den når vi trente lydighet eller noe. Egentlig hadde jeg ikke tenkt så mye. Men jeg hadde prøvd ulike godbitvesker før, og var ikke fornøyd. Denne virket solid, og Hurtta pleier å være et bra merke. Men det viste seg å være en av mine beste investeringer. Den var min beste venn de første månedene jeg hadde Ziva. Jeg hadde den på meg hele dagen, hver dag i rundt 2 måneder. Av denne grunn kom den med på listen over årets favoritter i 2013. Jeg har ikke brukt den så mye etter at Ziva ble stor. Når vi trener lydighet eller andre ting foretrekker jeg å bruke treningsvest. Men når Saga kom i hus for tre uker siden fant jeg frem Hurtta-favoritten igjen. Den er virkelig helt fantastisk! Jeg tar den på om morgenen når jeg kler på meg, og tar den av om kvelden før jeg legger meg. Jeg merker knapt at jeg har den på, for den ligger veldig tett inntil kroppen. Mange godbitvesker blir veldig klumpete, men det syns jeg ikke denne gjør. Vesken har glidelås på åpningen, og dette er selvsagt nøkkelen til at den henger så godt på kroppen. Men jeg vet at mange foretrekker andre lukke-løsninger som gjør at man letter kommer til innholdet og får en større åpning. Når man trener lydighet kan jeg forstå dette argumentet. Men til bruk på tur eller nåe man har valp er dette ikke et problem, syns jeg. Min eneste innvending til denne godbitvesken er nemlig at åpningen noen ganger føles litt liten. Men den fungerer likevel veldig godt til det jeg trenger den for.  Det er god plass i den til godbiter, en rull med bæsjeposer, en porsjonspakke med leverpostei, klikker osv. Jeg har til og med gått med en ball oppi der av og til. Null problem. Jeg kjøper bæsjeposer som er nedbrytbare hos Pet Shop Girls, typen Poopy Packs. De er store nok til at jeg kan plukke Zivas bæsj og fortsatt knyte igjen (mange av disse kompakte bæsjepose-rullene har poser som kun egner seg til avføringen fra små hunder). Og rullen er kompakt nok til at jeg får den oppi godbitvesken til Hurtta. Jeg bruker en liten hårstrikk rundt rullen så den holder seg samlet. Som dere ser på bildene er vesken nå velbrukt, men fortsatt like hel. Ronja (nabohund) tok tak i den på tur en gang, og laget en rift i foret utvendig, men det er bare en estetisk skade. Lommen er like helt, null hull! Dette er et utrolig slitesterkt og praktisk produkt.

IMG_9649

 

PS: Mine produktanbefalinger gjøres på selvstendig grunnlag etter å ha prøvd produktene grundig selv. Jeg vil presisere at jeg har ingen samarbeidsavtaler med verken butikker, forprodusenter eller utstyrsleverandører. Dette er produkter jeg har prøvd, kjenner godt eller bruker selv. Ingen av tingene jeg anbefaler på bloggen er sponset på noen måte.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s