Deilig tur!

I dag gikk vi tur til Vettakollen. Deilig vær, nesten påskestemning! Det er fortsatt en del snø, men det er plussgrader i luften, så det varer ikke lenge før det begynner å smelte. På YR melder de at våren kommer til helgen. Det er så fint på toppen av Vettakollen. Utsikt nesten i alle retninger, Oslogryta til venstre, fjorden med Nesodden og danskebåten rett frem, og Holmenkollen med hoppet til høyre. 
Er det ikke nydelig? Ziva koste seg i all snøen og spratt oppover lett som bare det. Jeg har vært bortreist i helgen, og underviste i går. Ziva har vært hos Christine og kompis Ero i nesten fire dager. Det var deilig å endelig ha tid til et par timer med bare oss og en god tur.


Ziva poserer som en proff på planken – ser det ut som, hehe. Jeg har gjemt ballen hennes til høyre for den snødekte steinen foran henne. Null problem å stå stille da! 
Det har vært en lang vinter syns jeg. Gleder meg faktisk til våren i år. Tror kanskje det er første gang. Jeg pleier ikke være så veldig berørt av været, og liker egentlig litt ruskevær. Men denne vinteren syns jeg har vært lang og ganske mørk og tøff. Og i Oslo har vi hatt mye is og holke. Det er så ekkelt!

Ziva har blitt kjempeflink til å levere gjenstander på tur. Hun finner sååå mye rart! Og hun har skjønt at hun kan levere alt hun finner på hånden min, selv om jeg er uoppmerksom og i bevegelse. Da blir det full fest med ballek og godbiter. I dag fant hun en hanske, en lue og dette skiltet i snøen (under) på vei ned fra Vettakollen. Det er en laminert pil 😉 Flinke Ziva!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s