Herlig førjulstid

img_7853

Å, det er jammen deilig å gå turer denne uken. Det er nesten helt tomt i marka! To dager før julaften traff vi bare 2 hunder – to! – på ettermiddagsturen vår. Og begge var i bånd, og eier viste ingen tegn til å ville komme bort til oss. Det er virkelig himmelsk, man kan senke skuldrene, og nyte naturen. Og tenk, det er nesten ingen mennesker heller. Vanligvis kryr det av mennesker og løse hunder på turene. Vi bor ca 2 km fra Sognsvann, så det er alltid mennesker som jogger, eller sykler eller går tur med hundene sine. På ettermiddager på hverdager, sånn rundt kl 16-17, kryr det av folk. Spesielt på den brede turveien som går opp til Sognsvann er det travelt. Men i dag var det altså helt folketomt på turveien, bortsett fra én hund med jogger. Den andre traff vi på en asfaltert gangvei på vei hjem. Jeg syns jammen det var litt lysere på himmelen også. Men det var nok bare innbilning, for solen snudde i går.

Men midt i den herlige turen slo det meg, hva gjør alle hundene disse dagene som ellers alltid er på tur? Ligger de hjemme alene mens familien løper rundt i butikker og stresser? Det er jo litt trist å tenke på, at alle disse hundene ikke får så mye oppmerksomhet nå før jul.

img_7898

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s