Instruktør!

Da har jeg omsider fått all dokumentasjonen på at jeg er autorisert instruktør Trinn I (NKK). Det har tatt sin tid. Jeg tok kurset i fjor vår, med eksamen på Zivas bursdag, 18. juni 2016. Praksisen ble gjennomført i høst/vinter, og ble avsluttet i mars. Etter at alt har vært hos NKK til godkjenning i flere måneder  har bekreftelsen og dokumentasjonen kommet i posten. Jeg syns alltid det er stas å få det skriftlige beviset. Jeg har snakket med NKK underveis, så jeg har kjent til at alt var  orden og på vei i noen uker nå, men godt å kunne holde det i hendene. Stor takk til Oslo og Omegn Dressurklubb (OODK) som anbefalte meg til denne utdannelsen, og bidro økonomisk!


I vinter/vår har jeg også tatt Canis sitt KlikkerTrener-kurs. Det er 4 helger med intens klikkertrening, og eksamen til slutt (skriftlig og praktisk). Vi har blitt testet på læringsteori, klikker-treningsprinsimpper og praktisk trening. Ziva har de fleste grunnferdighetene til Canis på flyt og stimuluskontroll, og har blitt mye flinkere til å takle forstyrrelser som mat/ball i form av avstandsbelønning eller annet. Kjempebra kurs med Naomi Sund!

img_9759

I vinter/vår har jeg vært så heldig å få være instruktør på kurs for Norsk Retrieverklubb av. Oslo og Omegn. Jeg har vært instruktør på to Grunnkurs i lydighet, og ett Bronsemerkekurs. Det er utrolig givende og hyggelig å få være instruktør, og jeg gleder meg masse til å få gjøre mer av dette i fremtiden. Derfor har jeg meldt meg på Canis sitt KlikkerInstruktør-kurs, som starter i august. Gleder meg skikkelig til å komme igang med dette 🙂

Og, til høsten skal jeg være instruktør på nye kurs. Utrolig takknemlig for å bli spurt om å holde kurs i Retrieverklubben i Oslo. Det blir ett Grunnkurs i lydighet, og ett Bronsemerkekurs – begge med oppstart i slutten av august. Jeg håper også at jeg får holde et eller to runderingskurs (helg) til høsten. Det er flere interesserte, men ingen konkrete planer foreligger ennå. Informasjon om alle mine kurs legges fortløpende ut her. Bruks og spesielt rundering er noe jeg elsker, så det å få holde denne typen kurs har jeg så lyst til!

Jeg ønsker å finne ut hva du syns er viktig når du skal gå kurs, og blir veldig glad dersom du vil bruke et par minutter på å svare på spørreundersøkelsen min:
https://no.surveymonkey.com/r/LKR6ZLK

Signe Endresen og Ziva Snøftesen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s