Kommende kurs

Jeg fant 5
Foto: Anna Bjurgård Compton

Vinter og vår 2017/2018

Jeg planlegger oppstart av følgende treningsgrupper:

  • Hverdagslydighet, nivå: helt fersk valp til voksen. Treningen vil foregå innendørs i oppvarmet lokale. Oppstart trolig sen høst 2017.
  • Lydighet, nivå: for de som har ønsker å ta Bronsemerket, eller som trener på konkurranse! Treningen vil foregå innendørs i oppvarmet lokale. Oppstart trolig sen høst 2017.
  • Rundering, nivå: nybegynner til avansert – inkludert problemlsing og videreutvikling. Oppstart trolig i mars 2018.

I treningsgrupper jobber vi med det deltakerne trenger  jobbe mer med. I lydighets-gruppene vil man i løpet av en periode på ca 6 måneder ha kommet gjennom hovedtemaene for gruppen. Det er mulig å fortsette i gruppen så lenge man vil, men det anbefales i hvert fall å delta minst 10 ganger. Det blir små grupper, maks 4-5 deltakere. Dette betyr at alle vil få svært tett og god oppfølging.

Ta kontakt dersom du er interessert i å delta, eller ønsker mer informasjon: signe.endresen@gmail.com

Førstemann til mølla!

 

Høsten 2017

Grunnkurs – start torsdag 24. august 2017 kl. 18.00, 7 ganger. Arrangeres av Retrieverklubben avd. Oslo. Mer info og påmelding via klubbens nettsider. – FULLT!

Bronsemerkekurs – start torsdag 24. august 2017 kl. 19.30, 7 ganger. Arrangeres av Retrieverklubben avd. Oslo. Mer info og påmelding via klubbens nettsider – FULLT!

Grunnferdigheter til bruks – start onsdag 27. september 2017 kl. 18, 6 ganger. Arrangeres av OODK. Mer info og påmelding via klubbens nettsider.

Rundering (helg) – 8.-10. september. Arrangeres av Norsk Retrieverklubb avd. Oslo. Mer info og påmelding her.

Rundering (helg) -29. september-1. oktober. Arrangeres av Lahaugmoen Hundesenter (Oslo). Mer info og påmelding her.

 

Ønsker du heller privattime?

Jeg kan hjelpe deg med hverdagslydighet, lydighet, brukslydighet, feltsøk, rundering og spor. Privattimer varer 60 min og koster 400 kr. Kjøring over 10 km fra Rikshospitalet (Oslo) kommer i tillegg. Dersom dere er 2 eller flere som ønsker å gå sammen om en time er det også mulig (ta kontakt for pris).

 

Ta kontakt for mer informasjon eller for å bestille time: signe.endresen@gmail.com

LP21
Foto: Kirsti Ekstrøm

Kort om meg

Jeg er autorisert NKK Trinn I – instruktør, og godkjent KlikkerTrener-kurs hos Canis. I august 2017 starter jeg på Canis sitt KlikkerInstruktør-kurs (varer til mai 2018). Jeg er aktiv i NRH, og skal A-godkjenne med Ziva i 2017-sesongen, samt konkurrerer i lydighet og bruks (NBF). Les mer om meg her og her.

Er du interessert i å delta på kurs hos meg? Jeg kommer til å sette opp nye kurs i 2017. Du kan påvirke hvilke kurs som settes opp: Klikk på denne linken, og svar på undersøkelsen min!

Jeg kommer gjerne til din klubb for å holde kurs! Ta kontakt for mer informasjon.

 

Advertisements