Aloe Vera

FLP for hund

 

Slik kan du bruke Forevers produkter til din hund:

Aloe Berry Nectar/Gel: Gis sammen med maten. Et godt immunforsvar starter med magen. Aloe vera hjelper på balansen mellom gode og dårlige bakterier i magen, gir positiv effekt på tarm og er helsebringende. Aloe Vera Gel inneholder 96% stabilisert økologisk aloe vera. Aloe Berry Nectar inneholder 91% stabilisert økologisk aloe vera, og er smakssatt med tranebær og eple.

Aloe Veterinary Formula / First Spray: Fuktgjør og pleier pels, lindrer sår hud. Dette er ren aloe vera som spray (du får dette som drikke i Aloe Vera Gel, og som smørbar krem i Aloe Vera Gelly). Kan blandes med andre produkter som Aloe Heat Lotion som kjemikaliefri flåttbeskyttelse, og med Aloe Propolis Creme som en fin balsam til pelsen etter bad/vask av pelsen. De to sprayene er svært like, men har hunden lys pels bør man velge Aloe Veterinary Formula. Aloe First Spray inneholder noen urter, som hos enkelte kan medføre at pelsen kan bli litt misfarget (hvit pels kan bli litt gul).

Aloe Vera Gelly: Til rens av ører og lindring av insektstikk. Aloe vera på tube! Absorberes raskt av huden, beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Det perfekte alround-produktet. Inneholder ikke parfyme.

Aloe Propolis Creme: Inneholder aloe vera, propolis, kamille og allantoin, samt vitamin A og E. Pleier huden, er utmerket for tørr hud. Brukes på sår hud og poter. Den er mykgjørende, fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Passer også følsom hud. Ikke tilsatt vann, kan derfor brukes som kuldekrem og på hundepoter om vinteren. Sammen med Aloe Veterinary Formula/First i spray som balsam etter pelsvask,.

Aloe Heat Lotion: Fin å bruke på såre muskler, trøtte bein etter trening, vondter og verker. Øker sirkulasjonen, virker dypt på grunn av lignin i aloe vera. Inneholder aloe vera, eucalyptus og mentol. Den er mild og kan for eksempel brukes mellom øynene (om nødvendig!). Blandet med Aloe Veterinary Formula/First Spray er den effektiv som flåttmiddel i sprayflaske, og mot andre innsekter som mygg og veps.

Forever Bright Toothgel: Til renhold av tenner, fjerning av tannsten. Inneholder aloe vera og propolis. Mildt polerende, ingen slipemiddel. Kan også brukes på fotvorter(!)

Aloe Hand & Face Soap: Mild og skånsom såpe til vask av pels og poter. Svært drøy i bruk!

Har du spørsmål, eller ønsker å prøve et produkt? Ta kontakt:

Signe Endresen (selvstendig forhandler)
signe.endresen@gmail.com

Mer informasjon:
https://www.facebook.com/sienaSE

Hjemmeside: http://myaloevera.no/siena

IMG_4947

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s