Hvorfor aloe vera?

IMG_4862 Jeg har i flere år, litt til og fra, gitt Aloe Berry Nectar til Snøfte (og etter hvert Ziva) daglig. Snøfte hadde ganske store problemer med ørene sine i starten. Han måtte få flere runder med kurer for å få bukt med sopp og infeksjoner. Han hadde smerter og det klødde mye. Etter at kurene endte måtte ørene renses jevnlig, helst 1-2 ganger i uken. Snøfte var snill og tillot det meste, men når han så flasken med ørerens komme frem ble han ganse slukøret. Han lkte det ikke, og sto helt som paralysert mens jeg gjorde det som trengtes. Det var ikke noen god følelse å utsette han for dette. En jeg kjenner foreslo Aloe Vera og Maximun. Hun er forhandler av Forever Living sine produkter, deriblant nektaren. Hun hadde hatt gode resultater med den kombinasjonen på egen hund selv. Jeg tenkte vel at det kan ikke skade, menmå innrømme at jeg ikke hadde så store forhåpninger. Jeg fortsatte de ukentlige renserutinene, kastet oppi en dæsj med nektar i maten hver dag, og ga han Maximun kapsler om morgenen. Plutselig oppdaget jeg at bomullspaden var helt ren når jeg gned den på innsiden av ørene til Snøfte. Jeg kunne ikke tro det! Det hadde aldri skjedd før.

SMS1

Jeg tror det tok rundt en måned før jeg merket denne store forskjellen. Og jeg fortsatte selvsagt å gi Maximun og Aloe Vera! Etter hvert ble Snøfte så fin i ørene at jeg kunne slutte med Aloe Vera i perioder. Jeg fortsatte med Maximun fordi veterinæren anbefalte de for neglene og hans kroniske klokapselløsning. Når jeg fikk Ziva som valp gledet jeg meg til å ha en hund som hadde rene ører som ikke trengte vedlikehold. Men slik gikk det ikke. De har fra tid til annen klødd en del og jeg syns de har luktet. Hun fikk en kurav veterinæren i vinter. I vår gjenopptok jeg bruken av Aloe Berry Nectar. Faktisk mest for min egen del. Jeg har en betennelse i et senefeste i en av hælene mine. Aloe Vera drikken hjelper for å minske smertene syns jeg. Etter at Ziva begynte å få det i maten to ganger daglig har hun nesten ikke klødd seg på ørene. Det er fantastisk å ikke måtte rense dem og bekymre meg for dem. nektaren ser hun ut til å like. Maten går ned på høykant, som alltid!

IMG_3180 Jeg har også prøvd en del av de andre produktene til Forever, og jeg er kjempefornøyd! Spesielt kremene er veldig gode. Jeg bruker Aloe Propolis Creme nesten hver dag. Aloe Vera Gelly kan brukes på en bomullsdott for å rense hundens ører, og dersom hunden (eller jeg) blir solbrent. Aloe Heat Lotion har jeg brukt mye på slitne ankler, og på den betente hælen. Jeg har også brukt Propolis kremen på hundene. Jeg smurte den på neglene til Snøfte i en periode. Jeg har også brukt den på ømme tredeputer, hard hud og på irritert hud mellom bakbena.

IMG_5005

Forever har også en alove vera spray, Aloe FIrst, som kan brukes på sår hud, sår hodebun (egen eller hundens). Det er også en spray som heter Veterinary Formula. Denne er kjempefin å bruke etter at hunden har blitt vasket, på poter eller såre områder. Jeg har også prøvd Forevers Aloe Hand & Face Soap som er veldig drøy, og kan brukes til å vaske pelsen og poter.

Om sommeren er Forevers produkter effektive til å holde flått og andre insekter borte. aloe vera spray (First eller Veterinary Formula) blandes med litt Heat Lotion på en liten flaske, og sprayes på hele hunden. Flåtten liker seg ikke, og det liker jeg!  Aloe Vera Gelly kan brukes dersom man får flått. Påføres rikelig, lar virke et par minutter. Deretter fjernes flåtten med pinsett eller flåttfjerner-løkke. Gelly gjør at flåtten slipper taket, og lindrer huden der fjlåtten har sittet.

Det som er så fantastisk med Forever sine Aloe Vera produkter er at de er laget av økologisk stabilisert fersk Aloe Vera, og dette er første ingrediens på innholdsfortegnelsen. Dette betyr at det disse produktene inneholder absolutt mest av er aloe vera. Det finnes mange preparater på markedet med aloe vera, men det er i skuffende små mengder. Mange av disse er laget fra aloe vera pulver. Aloe Berry Nectaren består av 91% aloe vera!

Det er ikke alltid så lett å få tak i disse produktene. Det er fordi de kun selges via personlige forhandlere. Man må altså få kontakt med en forhandler en kan kjøpe av. Heldigvis er det mange av disse! Blant mine Facebook-venner er det minst tre som er Forever-forhandler. For et par måneder siden innså jeg at disse produktene liker jeg så godt at jeg gjerne vil bli forhandler selv. Jeg forhandler hele Forever Living sitt vareutvalg, men spesialiserer meg på produktene som kan brukes til hund/dyr. Jeg har som sagt brukt en rekke av produktene, og er svært fornøyd med alle, både de jag har brukt selv og på hundene.

Dersom du er interessert i noen av produktene er det bare å ta kontakt! Selvsagt må du ikke kjøpe noe, det er helt i orden om du bare er nysgjerrig. Kunne du tenke deg å prøve noen av produktene har du ingenting å tape. Forever har en 100% fornøyd garanti. Dersom du innen 90 dager ikke skulle være fornøyd kan du returnere det og få pengene tilbake. Ta gjerne kontakt på: signe.endresen@gmail.com (fjern skråstrekene før du sender meldingen).

Mer informasjon
Facebook: www.facebook.com/sienaSE

Internett: http://myaloevera.no/siena

IMG_4954

 

 

 

– Aloe Gel (i maten) 
– Aloe Gelly (ører og insektstikk)
– Aloe Propolis Creme (sammen med Aloe First i spray som balsam etter vask, og til sår hud og poter)
– Aloe First Spray
– Aloe Heat Lotion (sammen med Aloe First som flåttmiddel i sprayflaske)
– Veterinary Formula 
– Aloe Hand & Face Soap (til vask av pels og poter)
– Forever Bright Toothgel (til tanpussen  )

Reklamer

One thought on “Hvorfor aloe vera?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s